Assentoft Løbeklub

Danmarks hyggeligste løbeklub

Skrevet af Mick Schmidt, 26 januar 2019

Løbeskole 2019

Løbeskole
Assentoft Løbeklub afholder løbeskole igen i år løbeskole. Hold start bliver mandag i 8/4-2019.
Vi mødes ved Assentoft Hallen ved indgangen til stadion. Løbeskolen strækker sig over 12 uger.

Prisen for at deltage på løbeskolen er 250kr, hvilket også dækker et års medlemsskab.

Alle kan være med!

Tilmelding
Tilmeld Løbeskole

Trænere
Det er løbeklubbens sædvanlige kompetente trænere der på skift varetager løbeskolen, så du som ny løber får mulighed for at lære alle vores trænere at kende.

Træningen
Hver træning starter så vidt muligt med fælles opvarmning på tværs af løbeskole og løbeklubben. På den måde får du mulighed for at møde alle trænerne samt klubbens øvrige løbere.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på Løbeskolen, alle kan være med uanset alder og fysisk form. Vi begynder med at gå nogle minutter og løbe 1 minut, og langsomt kommer vi så til at løbe mere og gå mindre. De første uger behøver du heller ikke at købe specielle løbesko. Kom blot i dit normale fritids/ sportstøj.

Når du har gennemført vores løbeskole vil du kunne løbe 5 km eller 30 min. uden pauser. Vi glæder os til at følge dig og din løbetræning og er klar med støtte, motivation og et rigtig godt løbefællesskab.
Information og Løbeprogram
Efter løbeskolen har du mulighed for at fortsætte på et af de 3 faste løbehold, der løber 3-6 km. eller træner op til 10 km, halvmarathon eller marathon.Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *